0486 50 52 01 info@bvsprojects.be

Polyurethaan vloeren

Een PU gietvloer – of polyurethaan gietvloer – is een naadloze gietvloer die er strak uitziet. De vloer is 100% waterdicht en gemakkelijk te onderhouden.

Polyurethaan vloeren zijn niet zo hard als epoxy vloeren. Daarom worden ze minder gebruikt voor industriële toepassingen, en zijn ze uitermate geschikt voor woningen, winkels of kantoorruimtes.

Een extra troef is dat ze gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming en er is een ruim kleuraanbod.

Neem zeker een kijkje bij onze realisaties om alle mogelijkheden te ontdekken!

Trappen

Een mooie toepassing voor een polyurethaan vloer is een trap. Het gebruik van polyurethaan kan ervoor zorgen dat alle treden weer even hoog zijn. 

Bij onze realisaties kan u een voorbeeld bekijken van een project waarbij een beschadigde trap weer helemaal tot zijn recht komt.

Badkamers

Door de strakke maar toch warme uitstraling van polyurethaan, is dit materiaal zeer geschikt voor uw badkamer. Het is waterdicht en naadloos, perfect om uw badkamer goed te kunnen schoonmaken en onderhouden. 

Betonlook

Als we dan toch een klein nadeel van polyurethaan vloeren moeten vermelden, dan is het dat u vuil gemakkelijk ziet liggen. Dat kan opgelost worden door de betonlook: er worden twee kleuren door elkaar gebruikt zodat je “vegen” krijgt. Dat verbergt het vuil. Dit maakt de vloer ook iets zachter.